COVID -19

X

Rekening houdende met de dringende maatregelen om de verspreiding van het coronavirus COVID -19 te beperken, kunnen wij wel werken blijven uitvoeren.

Echter zijn hier enkel voorwaarden aan verbonden: wij kunnen enkel werken uitvoeren in nieuwbouwwoning en of verbouwingen in onbewoonde woningen/panden.

Wij mogen echter geen werken IN bewoonde woningen uitvoeren, maar mogen bv wel buitenwerken aan bewoonde woningen uitvoeren: zoals zwembaden, terrassen en/of opritten. We wensen jullie intussen een goede gezondheid toe, hou het veilig en draag goed zorg voor elkaar!

Akoestische Vloerisolatie Met Chape

Akoestische vloerisolatie houdt heel wat geluiden en lawaai tegen. Wist u dat er eigenlijk geen isolerende chape bestaat? Toch gebruiken nogal wat mensen de term isolerende chape. Zij bedoelen hiermee het geheel van de isolatie- en chapelaag. De isolatielaag is PUR of cement met polystyreenkorrels. Daar bovenop komt chape, een mengeling van zand, cement en water. Bovenop de chape legt uw vloerder parket, linoleum of een tegelvloer.

Chape of vloerverwarming leggen kent geen geheimen voor de vaklui van Braspenning. Bij ons kan u rekenen op stipte plaatsing van akoestische vloerisolatie met chape. Hier ontdekt u alle voordelen van een isolatielaag onder uw chape. 

Vloeibare isolatielagen

Door een vloeibare isolatielaag in de isolerende chape te gebruiken, werken we veel sneller. In tegenstelling tot werken met isolatieplaten, slaan we hier een stap over. De uitvullaag en de isolatielaag plaatsen we in één beweging.

Zeg vaarwel tegen koudebruggen

Met isolerende chapes zijn koudebruggen uitgesloten. De isolerende chape wordt in één keer aangebracht en vult de kleinste hoekjes. Ook alle aanwezige leidingen worden perfect ingekapseld.

Een betere isolatiewaarde?

Isolerende chape maakt het gemakkelijk om de sterkte van de vloerisolatie te regelen. Als we een dikke laag aanbrengen, is het beter geïsoleerd. Een dunne laag isoleert minder. Dit geldt voor schuimbeton, PUR isolatie en polystyreen.

Wil u weten hoe u akoestische vloerisolatie kan leggen? Wij zijn nog altijd op zoek naar chappers. U mag gerust komen solliciteren.