Over ons

Opgericht in 1976 hebben wij al heel wat jaren ervaring in het plaatsen van chape en vloerisolaties. Onze experts en vaklui staan u graag bij met advies om het beste resultaat te behalen.

We stellen een 20-tal gespecialiseerde arbeiders te werk die samen met ons alle dagen streven naar een kwaliteitsvol product en uiteindelijk naar een tevreden klant.

 

Onze missie

Bij Chapewerken Braspenning –  Van Dingenen streven we naar tevreden klanten dankzij een tijdige oplevering en kwalitatieve producten.

Om dit te realiseren doen we beroep op de expertise van onze werknemers, de beste materialen en gespecialiseerde machines

  • 6 volautomatische chape opleggers
  • 1 computergestuurde oplegger voor EPS isolatie
  • 2 vrachtwagens voor PUR isolatie te spuiten
  • 1 oplegger om de nodige grondstoffen ter plaatse te brengen.

Chape Braspenning - Van Dingenen & WTCB

De chape kende door de jaren heen een enorme evolutie op gebied van verwerking en materialen. Braspenning bespaart niet op zijn grondstoffen of producten. We zullen steeds streven naar de sterkste en beste producten, om zo het beste eindresultaat te bekomen. Zo gebruiken we als zand een mengeling van 0,3 en 0,5 zand. Dit is de grootte van de zandkorrel. Als bindmiddel gebruiken we een cement klasse I 42,5 (Floorwitt). Dit is een Duitse kwaliteitsvolle cement zonder vliegassen en is dus 100% pure cement. Door deze twee te mengen met elkaar, bekomen we een chape waarvan de buig, trek en druksterkte zelfs 2 tot 3 maal hoger ligt dan de Belgische norm