Chape op vloerverwarming

Vloerverwarming is steeds vaker de methode bij uitstek om je woning te verwarmen. Om de hoogst mogelijke efficientie te behalen, is het belangrijk dat de juiste chape wordt gekozen.

Wij kiezen voor de optimale samenstelling van de chape om de beste warmtegeleiding te behalen, zodat u maximale rendabiliteit krijgt.

Onze expertise bij chape op vloerverwarming

Juiste bewapening

De verschillende soorten bewapening hebben elk hun eigen voordelen. Wij kunnen u adviseren in de juiste wapening voor uw project.

Betere warmtegeleiding

De toevoeging van speciale hulpstoffen zorgen ervoor dat de chape een betere warmtegeleiding heeft. Wij kiezen de ideale combinatie voor het beste resultaat.

Uitzetvoegen

De eventuele noodzaak ervan wordt bepaald door de aanwezigheid van vloerverwarming in de dekvloer. Aangezien ze ook doorgevoerd moeten worden in de vloerafwerking, wordt de positie ervan bij voorkeur vooraf bepaald door de plaatser van de vloerverwarming. Ook wij kunnen u adviseren over de plaatsing van de uitzetvoegen.

Vaak gestelde vragen

Indien je chape op vloerverwarming legt, zijn er enkele zaken waarmee je rekening moet houden. De chape moet een minimale dikte hebben van 5cm, mits combinatie met de juiste bewapening.

Bij vloerverwarming raden wij netbewapeningen aan of een bewapening met excellfloor (bij geringe dikte van 5cm of meer), dus onze excellchape.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij werken graag mee aan je project! Aarzel niet om een offerte aan te vragen via het formulier.