Vaklui in chappen

Het bedrijf is opgericht in 1976 door het echtpaar Gustaaf Braspenning en Diana Van den Heuvel. Wij zijn gevestigd in de Noorderkempen: de bakermat van heel wat bouwbedrijven. Als  geregistreerd aannemer sinds 16 maart 1979 stellen wij vandaag 24 ervaren medewerkers tewerk. Voor het chappen beschikken zij over volgend materieel:

  • 8 mobiele chape installaties met computergestuurde menging, die altijd de juiste samenstelling van de chape garandeert;
  • 1 mobiele schuimbetoninstallatie;
  • 3 volautomatische chape opleggers;
  • 1 speciale vrachtwagen met grijper vult (indien nodig) ter plaatse bij. Het bijladen van zand en cement kan zelfs gebeuren terwijl er chape wordt aangemaakt;
  • Voor de kleine – moeilijk toegankelijke – werven is de kleine pompinstallatie nog altijd beschikbaar.

U kan bij ons terecht voor verschillende vloeren op chape, zoals: hellende chape, nagelbare chape, schuimbeton, uitvullingschape en thermische en akoestische vloerisolaties.

Onze missie

Bij het chappen houden we altijd 2 belangrijke punten voor ogen:

  • De afleverdatum: wij houden ons altijd aan de vooropgestelde afleverdatum.
  • Kwaliteit: uw chapewerken worden uiterst nauwkeurig uitgevoerd. Kwaliteit dragen wij hoog in het vaandel.

Met stiptheid en snelheid geld uitsparen? Braspenning garandeert contractueel de afwerkingsdatum van uw chape. In een bouwproject moet elke aannemer stipt zijn in zijn afleverdatum. Als 1 aannemer te laat is, kan de volgende niet starten. Zo loopt uw project aanzienlijke vertraging op. Met de gegarandeerde afwerkingsdatum van Braspenning chapewerken wint u tijd én geld.

Braspenning & WTCB

Wij zijn aangesloten bij het WTCB: Wetenschappelijk Technisch Centrum Bouw. Deze organisatie houdt zich bezig met onderzoek van nieuwe technieken en grondstoffen. Zo gebruiken we enkel de allerlaatste materialen en technieken.

Wil u chape laten maken door het enthousiaste team van Braspenning? Aarzel niet om ons te contacteren.