COVID -19

X

Rekening houdende met de dringende maatregelen om de verspreiding van het coronavirus COVID -19 te beperken, kunnen wij wel werken blijven uitvoeren.

Echter zijn hier enkel voorwaarden aan verbonden: wij kunnen enkel werken uitvoeren in nieuwbouwwoning en of verbouwingen in onbewoonde woningen/panden.

Wij mogen echter geen werken IN bewoonde woningen uitvoeren, maar mogen bv wel buitenwerken aan bewoonde woningen uitvoeren: zoals zwembaden, terrassen en/of opritten. We wensen jullie intussen een goede gezondheid toe, hou het veilig en draag goed zorg voor elkaar!

Vraag een offerte aan

Vul onderstaand formulier in om een offerte aan te vragen bij Braspenning. U kan ons ook steeds telefonisch bereiken op het nummer 014/ 63 38 30.

Braspenning Van Dingenen nv verwerkt uw persoonsgegevens met het oog op klanten- of prospectenbeheer. Indien u dit als prospect niet wil, volstaat een mail naar info@chape-braspenning.be U kan uw gegevens inkijken en laten aanpassen via een eenvoudig verzoek, mét bewijs van identiteit, aan Braspenning – Van Dingenen NV – info@chape-braspenning.be

Met vragen of klachten over gegevensverwerking kan u terecht bij de Gegevensbeschermingsautoriteit.

cm
cm
cm
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.