COVID -19

X

Rekening houdende met de dringende maatregelen om de verspreiding van het coronavirus COVID -19 te beperken, kunnen wij wel werken blijven uitvoeren.

Echter zijn hier enkel voorwaarden aan verbonden: wij kunnen enkel werken uitvoeren in nieuwbouwwoning en of verbouwingen in onbewoonde woningen/panden.

Wij mogen echter geen werken IN bewoonde woningen uitvoeren, maar mogen bv wel buitenwerken aan bewoonde woningen uitvoeren: zoals zwembaden, terrassen en/of opritten. We wensen jullie intussen een goede gezondheid toe, hou het veilig en draag goed zorg voor elkaar!

Laat tijdig uw gespoten PUR plaatsen

Aan het bouwen en klaar voor de vloer? Dan maakt u best snel een afspraak voor uw isolatie en chape. Zodra het gaat vriezen, kan de PUR niet meer aan de ondergrond hechten.

PUR-isolatie

Braspenning – Van Dingenen is gespecialiseerd in het leggen van chapevloeren. Onder de chape wordt een isolatielaag geplaatst. Daarvoor is PUR-schuim (gespoten polyurethaan) een van de beste materialen.

PUR

  • heeft de hoogste isolatiewaarde
  • bedekt buizen
  • vermijdt koudebruggen
  • is schimmel- en brandwerend

Om die isolerende laag PUR te kunnen plaatsen, moet de ondergrond een temperatuur van minimum 5° C hebben. Wordt het kouder, dan kan de PUR onvoldoende worden gehecht aan de ondergrond. Maak zeker tijdig een afspraak met Braspenning – Van Dingenen.

Enkel chape laten plaatsen?

Ook indien u enkel nog de chape moet laten plaatsen, handelt u best snel. Van zodra het vriest (en het water niet meer vloeibaar is), kan ook de chapelaag niet meer worden geplaatst.

Een afspraak maken?

Contacteer ons gerust! Wij helpen u snel verder. Ook voor een offerte op maat kunt u ons steeds contacteren.