Sneldrogende chape als uw bouwproject niet kan wachten

Snel, sneller, snelst! Als het echt snel moet gaan, gebruiken we sneldrogende chape. Dit is gewone chape waar we een speciaal product aan toevoegen.

De voordelen van sneldrogende chape

Sneldrogende chape heeft heel wat voordelen. We zetten ze hieronder even op een rijtje:

  • Snel uitgehard;
  • Geen inkomensverlies (bijv. bij winkels);
  • Zorgt voor vermindering krimpscheuren;
  • Alle types vloer kunnen hierop gelegd worden;
  • Uithardingstijd zelf te bepalen.

Parket leggen bij renovatie?

U renoveert uw woning en wil parket aanleggen? Win tijd en doe een beroep op sneldrogende chape. U breekt uw vloer uit. Wij komen de chape leggen. Na 2 dagen kan u er al parket op leggen. Braspenning werkt nauwkeurig en komt altijd op de afgesproken datum langs.

We regelen de uithardingstijd door de concentratie van het product in de chape te regelen. Normaal is de uithardingstijd 28 dagen op een dikte van 5 cm en rekenen we gemiddeld 1 week per centimeter dikte. Om het parket te leggen moet de vochtigheid van de chape kleiner zijn dan 2 procent. Dit kan al na 2 dagen.

Winkels en sneldrogende chape

Heel wat winkels kiezen voor een chape vloer met sneldrogende chape, zodat ze geen verlies leiden. Ook bij verbouwingen moet het vaak snel gaan. In zulke gevallen is sneldrogende chape de ultieme oplossing. Na een paar dagen werkt men de winkel of het bouwproject verder af en lopen de werken geen vertraging op.

Bent u op zoek naar gewapende chape, hellingschape, akoestische of thermische chape? Dan verwijzen we u verder.