COVID -19

X

Rekening houdende met de dringende maatregelen om de verspreiding van het coronavirus COVID -19 te beperken, kunnen wij wel werken blijven uitvoeren.

Echter zijn hier enkel voorwaarden aan verbonden: wij kunnen enkel werken uitvoeren in nieuwbouwwoning en of verbouwingen in onbewoonde woningen/panden.

Wij mogen echter geen werken IN bewoonde woningen uitvoeren, maar mogen bv wel buitenwerken aan bewoonde woningen uitvoeren: zoals zwembaden, terrassen en/of opritten. We wensen jullie intussen een goede gezondheid toe, hou het veilig en draag goed zorg voor elkaar!

Schuimbeton vs PUR vloerisolatie

We vroegen Braspenning naar de verschillen tussen schuimbeton en PUR vloerisolatie. Schuimbeton en PUR met elkaar vergelijken is als appels met peren vergelijken, zo blijkt:

"We kunnen hier moeilijk vergelijken omdat het geen gelijkwaardige producten zijn. "

Wat hebben PUR & schuimbeton gemeenschappelijk?

"Wel, ze kunnen beiden onder de noemer van isolerende uitvullingslaag geplaatst worden, maar de isolatiewaarde van PUR vloerisolatie en schuimbeton verschilt sterk. Beiden zijn ze ideaal als uitvullingslaag om leidingen weg te werken. Dit is soms nodig wanneer er vloerverwarming geplaatst wordt."

Wat is het voordeel van schuimbeton?

"Het schuimbeton heeft als grote voordeel dat het een lichtgewicht uitvulling is. Dus ideaal om op verdiepingen het gewicht te beperken . Het is tevens de goedkoopste oplossing als uitvulling."

Dit is gedetailleerde informatie over: 
Gewapende chape